Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


A lány hét névvel

-20%
ÚJ
A lány hét névvel
3 990 Ft
Akció: 3 192 Ft
Kezdete: 2015.09.16   A készlet erejéig!

,,Megrázóan szép történet egy lányról, akitől még a nevét is elvették, élete mégis azt példázza, mi tesz valakit emberré."

Hyeonseo Lee Észak-Koreában, a világ egyik legkegyetlenebb diktatúrájában töltötte gyermekkorát. Egyike annak a több millió embernek, akit túszul ejtett a titkolózó, brutális kommunista rezsim. Amikor az 1990-es években lesújtott Észak-Koreára az éhínség, ráébredt, hogy egész életében agymosáson ment keresztül.
Tizenhét évesen elhagyta a hazáját. Hazatérésre menekültként nem is gondolhatott, mert családjával együtt börtön és kínzás várt volna rá. Mivel életben akart maradni, Kínában telepedett le. Tizenkét év elteltével visszatért az észak-koreai határhoz, hogy egy merész küldetés során átsegítse családját Dél-Koreába.
Ez a vakmerő és különleges történet bepillantást enged a világ legzártabb diktatúrájának mindennapjaiba, első kézből ad számot a történelem egyik legbrutálisabb éhínségéről, miközben megismerhetünk egy kivételes nőt, aki nem félt küzdelmesen kivívott szabadságát kockára tenni a családjáért.

A szerző - akinek Ted előadását eddig több mint 4 millióan látták - 2015. szeptember 15-18. között Magyarországra látogat, így az olvasók személyesen is találkozhatnak vele.

 

 

Kövessen bennünket a Facebook-on is = Mesés Kelet - Ázsia és könyvek

 • Hyeonseo Lee
  A lány hét névvel
  Szökésem Észak-Koreából
  Kiadó: Libri
  Kiadás éve: 2015
  Oldalszám: 404
  ISBN: 9789633103784

 • Cikkszám
  811140
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés