Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


A kis Mukk története (hangoskönyv) - 215 éve született WILHELM HAUFF

-25%
ÚJ
A kis Mukk története (hangoskönyv) - 215 éve született WILHELM HAUFF
 • A kis Mukk története (hangoskönyv) - 215 éve született WILHELM HAUFF
 • A kis Mukk története (hangoskönyv) - 215 éve született WILHELM HAUFF
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft
Kezdete: 2017.11.28   A készlet erejéig!

Ebben a csodálatos mesekönyvben az olvasók újabb generációi találkozhatnak Wilhelm Hauff emlékezetes hőseivel. A gólyává változott bagdadi kalifa és nagyvezíre ugyanúgy felejthetetlen alakjai Hauff történeteinek, mint az apró termetű, ám bátor és tisztességes kis Mukk vagy a rettenthetetlen Musztafa, aki számtalan kalandba keveredik, miközben húgát, Fatmét igyekszik kiszabadítani a rabságból. A gyermekirodalom klasszikusait felvonultató új sorozatunkat a számtalan díjjal jutalmazott illusztrátor, Szegedi Katalin képeivel adjuk közre. Ennek első kötete a fiatalon elhunyt, világhírű német meseíró hat meséjét tartalmazza. Hauff a német népmesékből származó elemeket és a keleti motívumokat ötvözve mágikus és rejtelmes hangulatú történeteket alkotott. A szerző csodálatos tájakra kalauzolja olvasóit, és fantasztikus hősöket vonultat fel meséiben, amelyek nemcsak szórakoztatnak, de komoly tanulságokkal is szolgálnak. A Wilhelm Hauff által teremtett mesevilágot káprázatos illusztrációk teszik elevenné.

Wilhelm Hauff (1802-1827) meséinek értékét a szerző művészi egyénisége, gazdag képzelete és humánus szemlélete határozza meg.A német népmesekincsekből merített és ezeket keleti motímuvokkal ötvözte. Varázslatos történetei a képzelet szárnyán csodálatos és misztikus tájakra röpítik a hallgatót.

2017. november 29-én 215 éve született WILHELM HAUFF német író. A biedermeier korszak népszerű alkotója volt, meséi klasszikus értékű művek, és ma is nagyon kedveltek, különösen A gólyakalifa története, A kis Mukk története és A spessarti fogadó. Legjobb művei természetesen magyarul is olvashatóak. (KalPress)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Wilhelm Hauff
  A kis Mukk története és más mesék (hangoskönyv)
  Pokorny Lilla előadásában
  Kiadó: Mojzer
  Kiadás éve: 2010
  ISBN: 9789630965828

 • Cikkszám
  108829
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés