Új jelszó kérése
Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


A kis Mukk története (hangoskönyv) - 215 éve született WILHELM HAUFF

-25%
ÚJ
A kis Mukk története (hangoskönyv) - 215 éve született WILHELM HAUFF
 • A kis Mukk története (hangoskönyv) - 215 éve született WILHELM HAUFF
 • A kis Mukk története (hangoskönyv) - 215 éve született WILHELM HAUFF
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft
Kezdete: 2017.11.28   A készlet erejéig!

Ebben a csodálatos mesekönyvben az olvasók újabb generációi találkozhatnak Wilhelm Hauff emlékezetes hőseivel. A gólyává változott bagdadi kalifa és nagyvezíre ugyanúgy felejthetetlen alakjai Hauff történeteinek, mint az apró termetű, ám bátor és tisztességes kis Mukk vagy a rettenthetetlen Musztafa, aki számtalan kalandba keveredik, miközben húgát, Fatmét igyekszik kiszabadítani a rabságból. A gyermekirodalom klasszikusait felvonultató új sorozatunkat a számtalan díjjal jutalmazott illusztrátor, Szegedi Katalin képeivel adjuk közre. Ennek első kötete a fiatalon elhunyt, világhírű német meseíró hat meséjét tartalmazza. Hauff a német népmesékből származó elemeket és a keleti motívumokat ötvözve mágikus és rejtelmes hangulatú történeteket alkotott. A szerző csodálatos tájakra kalauzolja olvasóit, és fantasztikus hősöket vonultat fel meséiben, amelyek nemcsak szórakoztatnak, de komoly tanulságokkal is szolgálnak. A Wilhelm Hauff által teremtett mesevilágot káprázatos illusztrációk teszik elevenné.

Wilhelm Hauff (1802-1827) meséinek értékét a szerző művészi egyénisége, gazdag képzelete és humánus szemlélete határozza meg.A német népmesekincsekből merített és ezeket keleti motímuvokkal ötvözte. Varázslatos történetei a képzelet szárnyán csodálatos és misztikus tájakra röpítik a hallgatót.

2017. november 29-én 215 éve született WILHELM HAUFF német író. A biedermeier korszak népszerű alkotója volt, meséi klasszikus értékű művek, és ma is nagyon kedveltek, különösen A gólyakalifa története, A kis Mukk története és A spessarti fogadó. Legjobb művei természetesen magyarul is olvashatóak. (KalPress)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Wilhelm Hauff
  A kis Mukk története és más mesék (hangoskönyv)
  Pokorny Lilla előadásában
  Kiadó: Mojzer
  Kiadás éve: 2010
  ISBN: 9789630965828

 • Cikkszám
  108829
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés