Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


A királynő és Diana - 20 éve hunyt el LADY DIANA

ÚJ
használt, antikvár könyv
Raktárkészlet: 1 db
A királynő és Diana - 20 éve hunyt el LADY DIANA
 • A királynő és Diana - 20 éve hunyt el LADY DIANA
 • A királynő és Diana - 20 éve hunyt el LADY DIANA
 • A királynő és Diana - 20 éve hunyt el LADY DIANA
 • A királynő és Diana - 20 éve hunyt el LADY DIANA
790 Ft

A szerző, a Majesty magazin szerkesztője tizenhét esztendeje tudósít a királyi családról, nemzetközileg elismert szakértője a témának, s abban a különleges helyzetben van, hogy a család számos tagját személyesen ismeri. Ebben a kötetben először olvashatunk részletesen a királynő és menye, Diana walesi hercegnő bonyolult viszonyáról. A szerző a két nagy egyéniség viszonyát elemzi.

2017. augusztus 31-én 20 éve hunyt el LADY DIANA walesi hercegnő. Az ősi és előkelő Spencer família sarja volt - a Spencer család régibb mint a királyi -, így természetes, hogy a legjobb angol és svájci iskolákban tanult. Anyagiakban sosem szenvedett hiányt, de a gazdag arisztokraták arrafelé kötelezően dolgoznak, a felcseperedett Diana is óvónő volt éppen, amikor összeismerkedett az angol trón örökösével, Károly herceggel. Erzsébet királynő igen lelkesen támogatta fiát, hiszen Diana minden feltételnek megfelelt, szép volt, kedves és származása is kielégítette a legkényesebb ízléseket. A világraszóló esküvőre 1981-ben került sor, és sokáig minden olyan szépnek látszott, Diana boldogan mosolygott férje oldalán, szült két fiút, úgyhogy a trónöröklést is jóelőre biztosította. Csak kevés bennfentes tudta, hogy házasságuk hamar tönkrement, Károly még régi szeretőjével, Camillával sem szakított, amibe Diana szó szerint belebetegedett, bulimiás lett. Nagy nehezen összeszedte magát, különköltözött férjétől, és 1995-ben kipakolt egy tévéinterjúban, romba döntve ezzel házasságát, de egyben általános rokonszenvet ébresztve az alattvalói körében. îgy megszabadulva a képmutató kötöttségektől, lelkesen járta a világot, segített ahol csak tudott, élete utolsó szakaszában éppen a taposóaknák ellen harcolt. S közben titokban szerelmes lett egy arab származású ifjú milliomosba, s már majdnem boldognak hitte magát, amikor Párizsban szerelmével halálos autóbalesetet szenvedett. Sosem látott gyász lett urrá Nagy-Britannián, de "a szívek királynőjé"-nek emléke máig él. (Kaslendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Ingrid Seward
  A királynő és Diana
  Királyi házak
  Kiadó: Gabo
  Kiadás éve: 2001
  Oldalszám: 303

  kifogástalan állapotú antikvár könyv

 • Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  337136
  Státusz
  ÚJ    használt, antikvár könyv    
Webáruház készítés