Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


A kincses sziget - 170 éve született ROBERT LOUIS STEVENSON

-30%
ÚJ
A kincses sziget - 170 éve született ROBERT LOUIS STEVENSON
 • A kincses sziget - 170 éve született ROBERT LOUIS STEVENSON
 • A kincses sziget - 170 éve született ROBERT LOUIS STEVENSON
2 900 Ft
Akció: 2 030 Ft
Kezdete: 2020.11.12   A készlet erejéig!

Kalózokról, elásott kincsekről sokat olvashat az ember. Ha Stevenson Kincses Szigetét nem olvasta, mégsem tudja, milyen is az igazi kalózregény! Páratlan feszültség, egymást kergető fordulatok jellemzik ezt az izgalmas regényt, a kalandos-romantikus irodalom klasszikus alkotását. Írója, Robert Louis Stevenson, a múlt század végének híres angol regényírója, a fia kedvéért kezdett bele Jim Hawkins és John Silver históriájába – ezért ifjúsági regény a szó szoros értelmében A Kincses Sziget. Ámde ifjúsági azért is, mert megjelenése, 1884 óta nemzedékek olvassák, fiatalok és öregek egyaránt, mindekor izgalommal, örömmel és egyformán fiatalos lelkesedéssel.

2020. november 13-án 170 éve született ROBERT LOUIS STEVENSON amerikai író és költő. Kalandregényeket írt, de a műfajt irodalmi szinten művelte, így könyvei nemcsak érdekesek, de értékesek is. Különösen igaz ez a Dr. Jekyll és Mr. Hyde című fantasztikus regényére, amely azóta számos feldolgozást megért. Legnépszerűbb könyve A kincses sziget. Egyébként az életben is szerette az egzotikumokat, utolsó éveiben ha nem is kincses, de mindenképpen varázslatos szigeten, Szamoán élt.

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Robert Louis Stevenson
  A kincses sziget
  Fordította: Devecseri Gábor
  Kiadó: Holnap
  Kiadás éve: 2019
  Oldalszám: 236
  Kötés: Keménytáblás
  ISBN: 9789633491607

 • Cikkszám
  986035
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés