Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


A hosszú háború - 70 éve született TERRY PRATCHETT

-25%
ÚJ
A hosszú háború - 70 éve született TERRY PRATCHETT
 • A hosszú háború - 70 éve született TERRY PRATCHETT
 • A hosszú háború - 70 éve született TERRY PRATCHETT
3 990 Ft
Akció: 2 993 Ft
Kezdete: 2018.04.26   A készlet erejéig!

Egy évtizeddel A Hosszú Föld eseményei után, az emberiség szétszóródik az átlépés megnyitotta új világokon. Ahol egykor Joshua és Lobszang járt afféle pionírként, most léghajóflották kötik össze a Földeket a kereskedelem, a kultúra és a felfedezés szálaival. Az emberiség a maga képére formálja a Hosszú Földet – cserébe pedig a Hosszú Föld a saját képére formálja az emberiséget.

Egy, magát Valhallának nevező új „Amerika” jelenik meg több mint egymillió lépésre az Irányjel Földtől. És Valhalla egyre nyughatatlanabbá válik az Irányjel kormányának vezetése alatt…

Az eltelt évek során a trollok – a hangyabolyszerűen gondolkodó kecses humanoidok – dala átjárta a Hosszú Földet. De most ezek a trollok is kezdenek lépéseket tenni az emberiség elkövette, ész nélküli kizsákmányolás ellen. Az immár házas Joshuát, aki egyben apa is, Lobszang magához kéreti. Szembe kell szállnia az egymással is ütköző válságokkal, amelyek azzal fenyegetik a Hosszú Földet, hogy olyan háborúba taszítják, amilyet az emberiség még sosem vívott…

2018. április 28-án 70 éve született TERRY PRATCHETT brit író. Tizenévesen jelent meg az első könyve, életében pedig nagyon sok regényt írt. Főként a fantasy és a sci-fi műfajában alkotott, és művei nagyon népszerűek lettek. Könyveit mintegy 50 millió példányban adták el világszerte, műveit több mint harminc nyelvre fordították le. Magyarul is nagyon sok könyve olvasható. 2015-ben hunyt el.

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Terry Pratchett
  A hosszú háború
  Kiadó: Delta Vision
  Kiadás éve: 2016
  Oldalszám: 588
  ISBN: 9789633951521

 • Cikkszám
  631405
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés