Új jelszó kérése
Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


A hattyúk tava - 85 éves TARBAY EDE

-25%
ÚJ
A hattyúk tava - 85 éves TARBAY EDE
 • A hattyúk tava - 85 éves TARBAY EDE
 • A hattyúk tava - 85 éves TARBAY EDE
2 700 Ft
Akció: 2 025 Ft
Kezdete: 2017.03.09   A készlet erejéig!

Pjotr Iljics Csajkovszkij 1876-ban komponálta első balettjét, A hattyúk tavát. A régi orosz népmesei ihletésű történet az igaz szerelemnek a gonosz bűverejét is legyőző hatalmát mutatja be. A kötet a legifjabbaknak szóló klasszikus mese mellett ismeretterjesztő részeket is tartalmaz az idősebb olvasók számára, melyek bevezetnek Csajkovszkij és a balettmesterség világába is. Tarbay Ede írását Gyöngyösi Adrienn kedves rajzai illusztrálják és A hattyúk tava – szvitet tartalmazó CD melléklet kíséri.

2017. március 11-én 85 éves TARBAY EDE író, költő, műfordító és dramaturg. Ez utóbbi foglalkozással kezdte pályáját a Miskolci Nemzeti Színházban, majd pár évig a tévé ifjúsági osztályán dolgozott. Talán ott szerette meg igazán a fiataloknak szóló alkotómunkát, hiszen első gyermekkönyvei is akkoriban láttak napvilágot. A Varjúdombi meleghozók című könyvével hívta fel magára a figyelmet, s azóta számos népszerű mű került ki a keze alól, például a Centi barátai, a Kunkori és a kandúrvarázsló, valamint az Álommanó. Legtovább különben a Budapesti Gyermekszínház és az Állami Bábszínház dramaturgjaként tevékenykedett, a kilencvenes évek első felében tanított a Zsámbéki Katolikus Tanítóképző Főiskolán. (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Tarbay Ede
  A hattyúk tava - CD melléklettel
  Kiadó: Holnap
  Kiadás éve: 2015
  Oldalszám: 48
  ISBN: 9789633491195

 • Cikkszám
  359820
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés