Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


A hattyúk tava - 85 éves TARBAY EDE

-25%
ÚJ
A hattyúk tava - 85 éves TARBAY EDE
 • A hattyúk tava - 85 éves TARBAY EDE
 • A hattyúk tava - 85 éves TARBAY EDE
2 700 Ft
Akció: 2 025 Ft
Kezdete: 2017.03.09   A készlet erejéig!

Pjotr Iljics Csajkovszkij 1876-ban komponálta első balettjét, A hattyúk tavát. A régi orosz népmesei ihletésű történet az igaz szerelemnek a gonosz bűverejét is legyőző hatalmát mutatja be. A kötet a legifjabbaknak szóló klasszikus mese mellett ismeretterjesztő részeket is tartalmaz az idősebb olvasók számára, melyek bevezetnek Csajkovszkij és a balettmesterség világába is. Tarbay Ede írását Gyöngyösi Adrienn kedves rajzai illusztrálják és A hattyúk tava – szvitet tartalmazó CD melléklet kíséri.

2017. március 11-én 85 éves TARBAY EDE író, költő, műfordító és dramaturg. Ez utóbbi foglalkozással kezdte pályáját a Miskolci Nemzeti Színházban, majd pár évig a tévé ifjúsági osztályán dolgozott. Talán ott szerette meg igazán a fiataloknak szóló alkotómunkát, hiszen első gyermekkönyvei is akkoriban láttak napvilágot. A Varjúdombi meleghozók című könyvével hívta fel magára a figyelmet, s azóta számos népszerű mű került ki a keze alól, például a Centi barátai, a Kunkori és a kandúrvarázsló, valamint az Álommanó. Legtovább különben a Budapesti Gyermekszínház és az Állami Bábszínház dramaturgjaként tevékenykedett, a kilencvenes évek első felében tanított a Zsámbéki Katolikus Tanítóképző Főiskolán. (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Tarbay Ede
  A hattyúk tava - CD melléklettel
  Kiadó: Holnap
  Kiadás éve: 2015
  Oldalszám: 48
  ISBN: 9789633491195

 • Cikkszám
  359820
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés