Új jelszó kérése
Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


A görög-római hadművészet fejlődése - 75 éves KERTÉSZ ISTVÁN

-25%
ÚJ
A görög-római hadművészet fejlődése - 75 éves KERTÉSZ ISTVÁN
 • A görög-római hadművészet fejlődése - 75 éves KERTÉSZ ISTVÁN
5 400 Ft
Akció: 4 050 Ft
Kezdete: 2017.08.17   A készlet erejéig!

A kötet a görög-római hadművészet történetét és fejlődését ismerteti a Kr. e. 13. század közepe - a trójai háború feltételezett időpontja - és a Római Köztársaság Julius Ceasar nevével fémjelzett bukása közötti időszak vonatkozásában, korszakonként, az ókori irodalmi és tárgyi emlékanyag segítségével. Kiegészítésképpen pedig egy-egy tanulmány elemzi a katonai hírszerzés és híradás gyakorlatát a klasszikus (görög-római) hadművészet korában, valamint az antik imperializmus természetét.

Kertész István ókortörténész jelen kötete alapvető összefoglalása és továbbgondolása a korábban megjelent hadtörténeti könyveinek (Ókori hősök, ókori csaták; Antik harcmezőkön; Ez történt Marathónnál; Héraklész unokái: a lovas makedónok története Nagy Sándor haláláig; Hannibal: a pun háborúk kora; A hódító Róma).

2017. augusztus 19-én 75 éves KERTÉSZ ISTVÁN történész, a História ókori rovatának vezetője, egyebek mellett A hódító Róma, az Ókori hősök - ókori csaták, a Héraklész unokái, a Híres és hírhedt római császárok, a Hellén államférfiak, valamint a Regélő Róma, a Botrányok az ókorban és a nemrég megjelent A görög-római hadművészet fejlődése című népszerű, olvasmányos könyvek szerzője. Jelenleg csak az utóbbi három kapható.

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Kertész István
  A görög-római hadművészet fejlődése
  A trójai háborútól Julius Caesar koráig
  Kiadó: HM Zrínyi Kiadó
  Kiadás éve: 2017
  Oldalszám: 242
  ISBN: 9789633277065

 • Cikkszám
  331007
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés