Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


A görög-római hadművészet fejlődése - 75 éves KERTÉSZ ISTVÁN

-25%
ÚJ
A görög-római hadművészet fejlődése - 75 éves KERTÉSZ ISTVÁN
 • A görög-római hadművészet fejlődése - 75 éves KERTÉSZ ISTVÁN
5 400 Ft
Akció: 4 050 Ft
Kezdete: 2017.08.17   A készlet erejéig!

A kötet a görög-római hadművészet történetét és fejlődését ismerteti a Kr. e. 13. század közepe - a trójai háború feltételezett időpontja - és a Római Köztársaság Julius Ceasar nevével fémjelzett bukása közötti időszak vonatkozásában, korszakonként, az ókori irodalmi és tárgyi emlékanyag segítségével. Kiegészítésképpen pedig egy-egy tanulmány elemzi a katonai hírszerzés és híradás gyakorlatát a klasszikus (görög-római) hadművészet korában, valamint az antik imperializmus természetét.

Kertész István ókortörténész jelen kötete alapvető összefoglalása és továbbgondolása a korábban megjelent hadtörténeti könyveinek (Ókori hősök, ókori csaták; Antik harcmezőkön; Ez történt Marathónnál; Héraklész unokái: a lovas makedónok története Nagy Sándor haláláig; Hannibal: a pun háborúk kora; A hódító Róma).

2017. augusztus 19-én 75 éves KERTÉSZ ISTVÁN történész, a História ókori rovatának vezetője, egyebek mellett A hódító Róma, az Ókori hősök - ókori csaták, a Héraklész unokái, a Híres és hírhedt római császárok, a Hellén államférfiak, valamint a Regélő Róma, a Botrányok az ókorban és a nemrég megjelent A görög-római hadművészet fejlődése című népszerű, olvasmányos könyvek szerzője. Jelenleg csak az utóbbi három kapható.

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Kertész István
  A görög-római hadművészet fejlődése
  A trójai háborútól Julius Caesar koráig
  Kiadó: HM Zrínyi Kiadó
  Kiadás éve: 2017
  Oldalszám: 242
  ISBN: 9789633277065

 • Cikkszám
  331007
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés