Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


A földi gyönyörök kertje - 80 éves JOYCE CAROL OATES

ÚJ
használt, antikvár könyv
Raktárkészlet: 1 db
A földi gyönyörök kertje - 80 éves JOYCE CAROL OATES
 • A földi gyönyörök kertje - 80 éves JOYCE CAROL OATES
570 Ft

A regény hősnője, Clara nagyon mélyről indul. A harmincas években a végsőkig kiszolgáltatott mezőgazdasági idénymunkások közül életében négy férfi játszik fontos szerepet: apja, akit egész céltalan életében egyedül őhozzá fűz mély érzelmi kötelék; szeretője, akivel tizennégy évesen a városba szökik családja és a hozzájuk hasonlók sorsa elől, és akitől gyereke születik; férje, aki a gazdagok világába emeli; és fia, aki már ebben a világban nő fel – és éppen ez okozza tragédiáját.

Oates részletesen, szociográfiai hitelességgel érzékelteti azt a környezetet, ahonnan hősnője elindul, és amely Steinbeck híres művének az Érik a gyümölcs-nek a világával rokon, és egyúttal azt is bemutatja, honnan ered és hogyan rontja meg a tulajdon utáni vágy az embert; hogyan teszi tönkre természetes kapcsolatait, hogy mérgezi meg másokhoz való viszonyát, és hogyan fordítja visszájukra eredendő hajlamait.

2018. június 16-án 80 éves JOYCE CAROL OATES amerikai írónő, sok magyarul is olvasható könyv, például A földi gyönyörök kertje, a Luxusvilág, az Áldatlan szerelmek és a Bellefleur, avagy A családi átok című mű szerzője.

 • Joyce Carol Oates
  A földi gyönyörök kertje
  Kiadó: Európa
  Kiadás éve: 1980
  Oldalszám: 680
  ISBN: 9630718588

  jó állapotú antikvár könyv

 • Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  893171
  Státusz
  ÚJ    használt, antikvár könyv    
Webáruház készítés