Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


A csend zenéje - 60 éves ANDREA BOCELLI

-25%
ÚJ
Raktárkészlet: 0 db
A csend zenéje - 60 éves ANDREA BOCELLI
 • A csend zenéje - 60 éves ANDREA BOCELLI
 • A csend zenéje - 60 éves ANDREA BOCELLI
 • A csend zenéje - 60 éves ANDREA BOCELLI
3 990 Ft
Akció: 2 993 Ft
Kezdete: 2018.12.10   A készlet erejéig!
Nincs raktáron

"Ki az az Amos? Ennek a lebilincselő, igaz történetet elbeszélő regénynek a főhőse; harmadik személyben megírt bensőséges naplója mögött azonban felsejlik szerzőjének élettörténete.
Andrea Bocelli egyike a harmadik évezred nagy mítoszainak, s ő a földkerekség legkedveltebb tenorja. Némiképp váratlanul a toszkán művész most egy könyvben szól hozzánk, s másfajta zenével ajándékoz meg bennünket, ám ez sem kevésbé magával ragadó. Ez a „csend zenéje”, egy olyan személyiség belső világának hangja, akinek érzékenysége meggyőzővé tesz minden észrevételt, értékessé minden bizalmas közlést.
A nagyszerű művészen túl felfedezhetjük az embert, követhetjük művészi tanulmányait, megtudhatjuk, hogyan tárulkoztak fel számára az emberi élet mélységei. Bocellihez hasonlóan Amos is kíméletlen önkritikával bontakoztatja ki tehetségét, és az alázat képességét még akkor sem veszíti el, amikor hangja legendává válik. „Fiatalkori önarcképének” oldalain az énekes végigvezet bennünket neveltetésének évein, egy olyan elbeszélés jelenetsorának részeseseivé avatva bennünket, amelyben feltűnik családja, feltűnnek barátai, első szerelmei és első sikerei. Távol az ünnepélyesség minden kísértésétől, a sorok között maga az élet igazsága lüktet, egy olyan életé, amely győzelmekre rendeltetett, s amely – miként minden élet – nem mentes a tévutaktól, a kételyektől, a kisebb-nagyobb fájdalmaktól sem.
Szenvedélyes őszinteségével és lefegyverző szeretetteljességével (mint amikor leírja apjához való viszonyát, vagy elbeszéli találkozását Veronicával, élete párjával) Bocelli valósággal kézen fogja olvasóját, és megosztja vele saját – oly gazdag, sebezhető és összetett – szellemi univerzumát, amely a könyv minden szavában tükröződik.
Ez a regény, „A csend zenéje” éppúgy feledhetetlen, miként szerzőjének hangja.

2018. szeptember 22-én 60 éves ANDREA BOCELLI olasz operaénekes. Egy kis toszkánai faluban nevelkedett, édesapja borász, s nagyhírű fiának köszönhetően ma már keresett bormárka a Chianti Bocelli. A kis Andreának hamar megmutatkozott zenei képessége, több hangszeren is megtanult játszani, s szívesen énekelt is. A látása már gyerekkorában is igen gyenge volt, ám természetesen ő sem akart kimaradni társai egyetlen játékából sem, eljárt barátaival focizni, s tizenkét éves volt, amikor megtörtént a baj. Az egyik meccsen olyan szerencsétlenül találták fejbe a labdával, hogy még kicsinyke látását is elvesztette, azóta vakon él. Ennek ellenére elvégezte a jogi egyetemet, s csak a diploma megszerzése után kezdett el komolyan foglalkozni a zenével, s érdekes módon egy popzenész, a nálunk is népszerű Zucchero fedezte fel 1992-ben. Több közös fellépés után a popsztár beajánlotta felfedezettjét Luciano Pavarottinak, akinek nagyon megtetszett Bocelli hangja, s következő lemezét vele vette fel, igazi művésszé avatva ezzel. A nagyközönség az 1994-es San Remo-i dal-fesztiválon figyelt fel rá, s azóta mind a komoly-, mind a könnyűzene saját csillagának tartja. Joggal, hiszen Verdi- és Puccini-operák avatott főszereplője, a világ legnagyobb operaházainak ünnepelt sztárja, aki már a pápának is előénekelt. Ugyanakkor a popszínpadokon is szívesen látott vendég, Sarah Brightmannel előadott Time To Say Goodbye című duettje a slágerlisták élvonalába is felkapaszkodott. Fogyatékossága ellenére boldog ember, szép felesége, egészséges gyermekei vannak, és vaksága ellenére sem nyugszik; legkedvesebb időtöltése a lovaglás, arab telivérjeinek csodájára járnak. (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 

 

 • Andrea Bocelli
  A csend zenéje
  Kiadó: Rózsavölgyi És Társa
  Kiadás éve: 2013
  Oldalszám: 300
  ISBN: 9786155062124

 • Raktárkészlet
  0 db
  Cikkszám
  538232
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés