Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


A Romanovok

-25%
ÚJ
A Romanovok
7 900 Ft
Akció: 5 925 Ft
Kezdete: 2018.12.07   A készlet erejéig!

A Romanov család volt az újkor legsikeresebb dinasztiája, mely a föld egyhatoda felett uralkodott. Hogyan sikerült egy háború felperzselte tartományból egyetlen családnak megteremtenie a világ egyik legnagyobb birodalmát? És hogyan veszítettek el mindent?
Húsz cár, illetve cárnő történetét ismerhetjük meg mélyrehatóan. Voltak köztük lángelmék és őrültek is, de mindannyiukat a szent autokrácia és a birodalmi ambíciók tették azzá, akik. Montefiore lebilincselő krónikája feltárja előttünk korlátlan hatalommal és kíméletlen birodalomépítéssel szőtt, titkos világukat. Ezen intrikákkal, családi viszályokkal, szexuális dekadenciával és féktelen különcségekkel teli világ szereplői kalandorok, kurtizánok, forradalmárok és költők - Rettegett Ivántól Tolsztojon és Viktória királynőn át Leninig.

Ez a káprázatos irodalmi érzékkel megírt, legújabb levéltári kutatásokból merítő könyv egyszerre diadalok és tragédiák, szerelem és halál magával ragadó története, a hatalomról írott, univerzális tanulmány, valamint annak a birodalomnak a portréja, amely mind a mai napig meghatározza Oroszországot.

 

Kövessen bennünket a Facebook-on is = Oroszok és könyvek

 • Simon Sebag Montefiore
  A Romanovok
  1613-1918
  A Romanov-dinasztia vérrel, szexszel és könnyekkel teli történetének lenyügöző krónikája
  Kiadó: Alexandra
  Kiadás éve: 2018
  Oldalszám: 800
  ISBN: 9789634472544

 • Cikkszám
  513974
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés