Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


A Kennedy-dosszié - 55 éve hunyt el JOHN FITZGERALD KENNEDY

ÚJ
használt, antikvár könyv
Raktárkészlet: 1 db
A Kennedy-dosszié - 55 éve hunyt el JOHN FITZGERALD KENNEDY
 • A Kennedy-dosszié - 55 éve hunyt el JOHN FITZGERALD KENNEDY
 • A Kennedy-dosszié - 55 éve hunyt el JOHN FITZGERALD KENNEDY
 • A Kennedy-dosszié - 55 éve hunyt el JOHN FITZGERALD KENNEDY
570 Ft

Még nem írták rá: ad acta – csak annyit írtak az iratcsomóra, hogy 75 év múlva felbontandó. Az utókornak félretett dokumentumokon kívül azonban a jelenkor embere is éppen eleget tud ahhoz, hogy összeállítsa a képet az erőszak társadalmáról. Miért gyilkolt Sirham? Gyilkolt-e Oswald és Ray? Milyen „tévedéseket” talált a Warren-jelentésben Garrison? Kik az igazi irányítói az amerikai politikai-katonai-gazdasági életnek? Kik állhatnak a változásokat igénylő politikusok gyilkosai mögött? Ezernyi kérdés ezernyi választ vár…és jó részükre e könyv írói felelni is tudnak.

2018. november 22-én 55 éve hunyt el JOHN FITZGERALD KENNEDY amerikai politikus. Ö volt az Egyesült Államok 35. elnöke, 1961-től 1036 napon át kormányozta a világ legnagyobb hatalmát, s végül Dallasban - máig nem tisztázott - merénylet áldozata lett. Pedig talán ő volt a legnépszerűbb amerikai elnök, fiatalos lendülettel intézte az ügyeket, s a hatalom csúcsán elsőként viselkedett úgy mint egy átlagember. Ezért aztán az átlagemberek szerették is, s még az sem ártott tekintélyének, hogy sokat pletykáltak nőügyeiről, például Marilyn Monroe-hoz fűződő viszonyáról. Szintén ő volt az első, aki feleségének vonzerejét kihasználta a politikában, a First Lady, a gyönyörű Jacqueline sokat tett férje népszerűsítéséért. Tragikus halála méginkább legendát font köré, emléke máig él. (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Gárdos Miklós – Pálfy József
  A Kennedy-dosszié
  Kiadó: Kozmosz Könyvek
  Kiadás éve: 1968
  Oldalszám: 164

  közepes állapotú antikvár könyv

 • Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  162953
  Státusz
  ÚJ    használt, antikvár könyv    
Webáruház készítés