Új jelszó kérése
Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


A Kennedy-dosszié - 55 éve hunyt el JOHN FITZGERALD KENNEDY

ÚJ
használt, antikvár könyv
Raktárkészlet: 1 db
A Kennedy-dosszié - 55 éve hunyt el JOHN FITZGERALD KENNEDY
 • A Kennedy-dosszié - 55 éve hunyt el JOHN FITZGERALD KENNEDY
 • A Kennedy-dosszié - 55 éve hunyt el JOHN FITZGERALD KENNEDY
 • A Kennedy-dosszié - 55 éve hunyt el JOHN FITZGERALD KENNEDY
570 Ft

Még nem írták rá: ad acta – csak annyit írtak az iratcsomóra, hogy 75 év múlva felbontandó. Az utókornak félretett dokumentumokon kívül azonban a jelenkor embere is éppen eleget tud ahhoz, hogy összeállítsa a képet az erőszak társadalmáról. Miért gyilkolt Sirham? Gyilkolt-e Oswald és Ray? Milyen „tévedéseket” talált a Warren-jelentésben Garrison? Kik az igazi irányítói az amerikai politikai-katonai-gazdasági életnek? Kik állhatnak a változásokat igénylő politikusok gyilkosai mögött? Ezernyi kérdés ezernyi választ vár…és jó részükre e könyv írói felelni is tudnak.

2018. november 22-én 55 éve hunyt el JOHN FITZGERALD KENNEDY amerikai politikus. Ö volt az Egyesült Államok 35. elnöke, 1961-től 1036 napon át kormányozta a világ legnagyobb hatalmát, s végül Dallasban - máig nem tisztázott - merénylet áldozata lett. Pedig talán ő volt a legnépszerűbb amerikai elnök, fiatalos lendülettel intézte az ügyeket, s a hatalom csúcsán elsőként viselkedett úgy mint egy átlagember. Ezért aztán az átlagemberek szerették is, s még az sem ártott tekintélyének, hogy sokat pletykáltak nőügyeiről, például Marilyn Monroe-hoz fűződő viszonyáról. Szintén ő volt az első, aki feleségének vonzerejét kihasználta a politikában, a First Lady, a gyönyörű Jacqueline sokat tett férje népszerűsítéséért. Tragikus halála méginkább legendát font köré, emléke máig él. (Kalendárium Press)

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Gárdos Miklós – Pálfy József
  A Kennedy-dosszié
  Kiadó: Kozmosz Könyvek
  Kiadás éve: 1968
  Oldalszám: 164

  közepes állapotú antikvár könyv

 • Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  162953
  Státusz
  ÚJ    használt, antikvár könyv    
Webáruház készítés