Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


95 éve született ISAAC ASIMOV - A halhatatlanság halála

-25%
95 éve született ISAAC ASIMOV - A halhatatlanság halála
 • 95 éve született ISAAC ASIMOV - A halhatatlanság halála
 • 95 éve született ISAAC ASIMOV - A halhatatlanság halála
 • 95 éve született ISAAC ASIMOV - A halhatatlanság halála
 • 95 éve született ISAAC ASIMOV - A halhatatlanság halála
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft
Kezdete: 2015.01.01   A készlet erejéig!

A Halhatatlanság időn kívül létező elitje kénye-kedve szerint formálja a múlt és a jövő eseményeit. Ha valami nem tetszik nekik, egyszerűen megváltoztatják, új valóságot teremtve. Eközben emberek, akár egész civilizációk is eltűnhetnek a föld színéről.
Andrew Harlan technikusként dolgozik a Főkalkulátor keze alatt, valóságváltoztatások terveit dolgozza ki, majd hajtja végre. Aztán egy sorsszerű találkozás egy, a Halhatatlanok számára tiltott személynek számító nővel feje tetejére állítja addigi rendezett életét. Rádöbben, hogy minden oldalon titkosabbnál titkosabb terveket szőnek körülötte, és neki csupán az akarat nélküli báb szerepét szánták ezekben. A tét pedig nemcsak a Halhatatlanság, hanem az egész emberiség léte.

2015. január 2-án 95 éve született ISAAC ASIMOV amerikai író. Fehérorosz származású volt, de még csecsemőként az Egyesült Ållamokba került szüleivel. Felnőve vegyész lett, és rákkutatással foglalkozott a tekintélyes Columbia Egyetemen. Jeles tudós volt, egy tudományos értekezéséért még kitüntetést is kapott. Hírnevét azonban tudományos-fantasztikus könyveinek köszönheti, ő volt a műfaj egyik leghíresebb művelője. Kezdetben elbeszéléseket publikált különböző folyóiratokban, 1950-ben tűnt fel a Robot című regényével, majd sorra írta népszerű könyveit, amelyek közül nagyon sok olvasható magyarul is. Különösen híresek robot-történetei, ő maga azt tekintette élete legmaradandóbb alkotásának, hogy megteremtette a robotika Három Törvényét. (Kalendárium Press)

 

 

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 

 

 

 • Isaac Asimov
  A halhatatlanság halála
  Kiadó: Metropolis Media
  Kiadás éve: 2014
  Oldalszám: 227
  ISBN: 9786155158711

 • Cikkszám
  392573
Webáruház készítés