Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


80 éves Csányi Vilmos - A kutyák szőrös gyerekek

-25%
80 éves Csányi Vilmos - A kutyák szőrös gyerekek
 • 80 éves Csányi Vilmos - A kutyák szőrös gyerekek
 • 80 éves Csányi Vilmos - A kutyák szőrös gyerekek
 • 80 éves Csányi Vilmos - A kutyák szőrös gyerekek
3 990 Ft
Akció: 2 993 Ft
Kezdete: 2019.01.27   A készlet erejéig!

Bukfenc és Jeromos könyve nemcsak két családi kutya életét mutatja be, hanem azt is, hogy hogyan lehet a kutyalélek rejtelmeit tudományos vizsgálatok tárgyává tenni. Azoknak szól, akik szeretnének a kutyaetológia világába bepillantani a tudományos könyvek szigorúsága és unalma nélkül. Az első kiadást sokan megszerették, azóta angolul is megjelent az Egyesült Államokban, és német nyelvre is fordítják. Az átdolgozott, harmadik kiadás tartalmaz néhány olyan új, érdekes felfedezést is - például azt, hogy a kutyák szívesen és sikeresen képesek gazdájukat utánozni -, amelyet az ELTE Etológiai Tanszékének kutatói találtak az utóbbi években.

Csányi Vilmos Budapesten született 1935. május 9-én. Biológus, író, az Akadémia rendes tagja, az ELTE Etológiai Tanszékének egyetemi tanára, a Magyar Etológiai Társaság tiszteletbeli elnöke, a Magyar Tudomány főszerkesztője. Etológiát, humánetológiát és evolúciós rendszerelméletet tanít. Kutatási területe az állati és emberi viselkedés valamint a biológiai és a kulturális evolúció kérdései. Az utóbbi években szépirodalommal is foglalkozik.

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Csányi Vilmos
  A kutyák szőrös gyerekek
  Kiadó: Libri Kiadó
  Kiadás éve: 2012
  Oldalszám: 288
  ISBN: 9789633101513

 • Cikkszám
  796059
Webáruház készítés