Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


65 éves VÁMOS MIKLÓS - Majdnem összes

-25%
65 éves VÁMOS MIKLÓS - Majdnem összes
 • 65 éves VÁMOS MIKLÓS - Majdnem összes
 • 65 éves VÁMOS MIKLÓS - Majdnem összes
 • 65 éves VÁMOS MIKLÓS - Majdnem összes
 • 65 éves VÁMOS MIKLÓS - Majdnem összes
3 990 Ft
Akció: 2 993 Ft
Kezdete: 2015.01.28   A készlet erejéig!

"Majdnem az összes novellám olvasható ebben a könyvben. Kivétel a bár című 1998-as kötetem: mai szemmel is úgy látom, sikerült olyan szorosra szerkesztgetnem annak idején, hogy fájna szétszedni. Ugyancsak kihagytam a nyolc novellát, amelyek kettesével, ikerszövegként jelentek meg a Tiszta tűz -ben, mert... csak. Nem foglalkoztam továbbá azzal a két tucatnyival sem, amelyeket angolul írtam, amikor évekig a Yale-en időztem. Jó érzés, hogy vannak munkáim egy világnyelv fogságában. Hagyományosan a magyart tekintik irodalmi cellának, és tessék. Végezetül nem kerülhettek be azok, amelyek a bizonytalan jövőben készülnek el, fölteszem (remélem), várhatóak ilyenek."

"Válogatott novelláskötet: ez úgy hangzik, mint egy olyan kitüntetés, amelyet csak halála után kaphat meg az ember. Ennek szellemében én most másodszor kerülök a halálomon túlra. Jelent már meg válogatott novelláskönyvem (Magvető, 1981), pedig akkor még nevetségesen fiatal voltam az elmúláshoz. Live fast, die young? Utóbbiról szerencsére már lemaradtam."

2015. január 29-én 65 éves VÁMOS MIKLÓS író, dramaturg, színművek, hangjátékok, vala-mint a Zenga zének, a Félnóta és az Anya csak egy van című regény szerzője, a Csók, anyu és a Szamba című film írója, a népszerű Lehetetlen, majd a Pláne című tévéműsor műsorvezetője. (Kalendárium Press)

 

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Vámos Miklós
  Majdnem összes
  Kiadó: Európa
  Kiadás éve: 2013
  Oldalszám: 648
  ISBN: 9789630796682

 • Cikkszám
  795845
Webáruház készítés