Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


65 éves GÉRARD DEPARDIEU - Az én szakácskönyvem

-30%
65 éves GÉRARD DEPARDIEU - Az én szakácskönyvem
 • 65 éves GÉRARD DEPARDIEU - Az én szakácskönyvem
 • 65 éves GÉRARD DEPARDIEU - Az én szakácskönyvem
 • 65 éves GÉRARD DEPARDIEU - Az én szakácskönyvem
 • 65 éves GÉRARD DEPARDIEU - Az én szakácskönyvem
 • 65 éves GÉRARD DEPARDIEU - Az én szakácskönyvem
 • 65 éves GÉRARD DEPARDIEU - Az én szakácskönyvem
 • 65 éves GÉRARD DEPARDIEU - Az én szakácskönyvem
5 985 Ft
Akció: 4 190 Ft
Kezdete: 2013.12.22   A készlet erejéig!

Nemcsak a filmvásznon szenvedélyes a világhírű sztár, Gérard Depardieu, hanem a konyhában is. A hobbiszakácsnak, az élvezetek emberének időközben szakmájává is lett a szenvedélye: borászként már évek óta termel a Loire mentén jó minőségű borokat, Párizs szívében megnyitott éttermével pedig sok-sok éve dédelgetett álmát is megvalósította. Szakácskönyve több mint kedvenc receptjeinek gyűjteménye. Tisztelgés a tisztes, hagyományos konyha előtt, felhívás a minőségre és az evés tudatos élvezetére.

2013. december 27-én 65 éves GÉRARD DEPARDIEU francia színész. Élete filmre kívánkozna, hiszen ha fiatalon azt mondja neki valaki, hogy egyszer az európai film legnagyobb, Amerikában is méltányolt sztárja lesz, alighanem kineveti. Vagy méginkább, kiüti, serdülőként ugyanis ő volt a környék réme, sokszor megesett, hogy békés járókelőket ütött le és rabolt ki társaival, s ha a jó balhé kedvéért nem próbálkozik meg a színészettel, alighanem a börtönben végzi. Színésznek is azért állt persze, hogy ne kelljen dolgoznia, korábban sok mindennel próbálkozott, volt hajóinas és borbély, olcsó lebujokban bokszolt - amint laposra vert orra máig bizonyítja -, és árult levest vakoknak, de egyik se tetszett neki. A színészmesterség elsajátítása sem ment könnyen, az iskolából még azelőtt kicsapták, hogy előrehaladt volna irodalmi tanulmányaiban, ezért kezdetben a legcsekélyebb műveltségnek is híján volt, amikor kezdőként megkapta a Tartuffe főszerepét, jószerivel azt se tudta, ki az a Moliére. De őstehetség volt, olyan kivételes zseni, hogy mindent elnéztek neki. Felfedezése óta szinte harcolnak érte a filmrendezők, több mint száz filmet forgatott, s olyan nagysikerű mozikban parádézott, mint Az utolsó metró, a Danton, a Cyrano, a Zöld kártya, a Zűrangyalok, az Asterix és Obelix: A Kleopátra-küldetés és a Balhé. Az 1492 - A Paradicsom meghódítása című filmje óta pedig sok amerikai csak az ő személyével tudja elképzelni, milyen volt Kolumbusz Kristóf. A proligyerekből lett világsztár azonban máig nem felejti, honnan indult, kedves, közvetlen, barátságos fickó, aki nemigen büszkélkedik azzal, hogy színész. Az útlevelébe is azt íratta, foglalkozása: bortermelő. Apropó útlevél, van neki belőle vagy féltucat. Legutóbb orosz állampolgárságot szerzett, és több vállalkozást is alapított Oroszországban. (Kalendárium Press)

 

 

 

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 

 

 • Gerard Depardieu
  Az én szakácskönyvem
  Kiadó: Hajja és Fiai
  Kiadás éve: 2008
  Oldalszám: 208
  ISBN: 9789637054617

 • Cikkszám
  376429
Webáruház készítés