Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


60 éves JOHN GRISHAM - A Pelikán ügyirat

-25%
60 éves JOHN GRISHAM - A Pelikán ügyirat
 • 60 éves JOHN GRISHAM - A Pelikán ügyirat
3 990 Ft
Akció: 2 993 Ft
Kezdete: 2015.02.07   A készlet erejéig!

A tehetséges és szemrevaló New Orleans-i joghallgató szemináriumi dolgozatában egy olajmágnást kever gyanúba. A dosszié kikerül az egyetemről, útra kél és pusztítani kezd. Meggyilkolnak két bírót, akiket látszatra csak egy régi környezetvédelmi ügy, a pelikánvédelem köt össze. A nyomozásba bekapcsolódik a CIA és az FBI, megjelenik a színenegy híres terrorista, és hamarosan a kis környezetvédelmi ügy mögül politikai botrányok, korrupció és nem utolsósorban hullák bukkannak elő. Mindenki gyanús, senkiben nem lehet megbízni. Az ifjú ügyvédjelöltre és riporter barátjára vár, hogy felgöngyölítse a páratlanul veszélyes bűnügyet...

2015. február 8-án 60 éves JOHN GRISHAM amerikai író, egyebek mellett a Ha ölni kell, A Cég, A Pelikán ügyirat, a Calico Joe, az Egy amerikai Pármában, a Siralomház és a Platánsor című, magyarul is olvasható könyvek szerzője.

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • John Grisham
  A Pelikán ügyirat
  Kiadó: Geopen
  Kiadás éve: 2007
  Oldalszám: 463
  ISBN: 9789639765108

 • Cikkszám
  104459
Webáruház készítés