Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


55 éves NIGELLA LAWSON - Nigella expressz - Finomat gyorsan

-30%
55 éves NIGELLA LAWSON - Nigella expressz - Finomat gyorsan
 • 55 éves NIGELLA LAWSON - Nigella expressz - Finomat gyorsan
 • 55 éves NIGELLA LAWSON - Nigella expressz - Finomat gyorsan
 • 55 éves NIGELLA LAWSON - Nigella expressz - Finomat gyorsan
 • 55 éves NIGELLA LAWSON - Nigella expressz - Finomat gyorsan
6 990 Ft
Akció: 4 893 Ft
Kezdete: 2015.01.05   A készlet erejéig!

Könyvünk a "Nigella expressz", mesésen egyszerű mégis csodás gyorsételeivel, zseniális időspóroló ötleteivel megoldást kínál az örök problémára: hogyan varázsoljunk pompás fogásokat az asztalra, amikor levegőt is alig van időnk venni. Mindezt persze a már megszokott könnyed és szórakoztató stílusban. Nigella számos ínycsiklandó, ugyanakkor gyorsan elkészíthető és könnyen követhető receptet tár elénk, melyet bárki pillanatok alatt összedobhat az egész napos fárasztó munka után vagy egy zsúfolt hévégén, a család vagy épp a váratlanul betoppanó vendégek legnagyobb örömére. Ezeket az ételeket a konyhába esve bármikor összeüthetjük, különösen, ha megfogadjuk a szerző remek tippjeit az éléskamra, a hűtőszekrény és a fagyasztó polcainak ötletes feltöltését illetően.
Amikor az idő az aranynál is drágább, nem tölthetünk hosszú órákat a bevásárlással. Könnyítsünk hát az életünkön, és készüljünk kicsit előre. Bár a receptek roppant egyszerűek, fontos, hogy minden alapanyag kéznél legyen, így minimális erőfeszítéssel hozhatjuk ki magunkból a maximumot. S míg a hús a sütőben ücsörög, vehetünk magunknak egy frissítő fürdőt, megihatunk egy üdítő italt, beszélgethetünk a barátainkkal, vagy épp segíthetünk gyermekünknek a házi feladat elkészítésében. Minimális feszültség, maximális élvezet...
Nigella receptjei a gyorsételek új generációját testesítik meg: nem szokványosak, nem unalmasak, viszont egyszerűen és gyorsan elkészíthetőek, és nagyon-nagyon finomak.

2015. január 6-án 55 éves NIGELLA LAWSON angol tévészakácsnő. Családi háttere lehetővé tette, hogy az legyen, ami akar. Apja, a bárói címmel büszkélkedő Nigel Lawson pénzügyminiszterként és Margaret Thatcher kabinetfőnökeként is tevékenykedett, az anyja pedig egyik örököse a Lyon's Corner House-nak, amit úgy kell elképzelni, mint ha valaki nálunk úgy nőne fel, hogy egyszer az övé lesz mondjuk a Sándor-palota. Azzal a különbséggel, hogy a Lyons Corner House menő üzleti vállalkozás. Nigella a világ egyik legelőkelőbb egyetemén, Oxfordban végzett, és akár politikus is lehetett volna belőle. Őt azonban a konyhaművészet érdekelte, már kislányként sokat sürgölődött a konyhában, és piaci bevásárlásait sem akadályozta, hogy nem cincogott elég penny a bukszájában. Felnőve étteremkritikus lett a Sunday Times-nál, aztán megírta első gasztronómiai könyvét, amelyből pár hét alatt elfogyott 300 ezer példányban, mire írt gyorsan egy másikat. Időközben az igen reprezentatív, szexis nőre felfigyelt a média is, és a Nigella falatozója című főzőcske műsora kirobbanó siker lett. Eljutott a világ minden tájára, természetesen hozzánk is, sőt, itthon követője is akadt, Stahl Judit, aki a megtévesztésig hasonlóra vette a figurát. Nigella érett szépasszonyként főz, aki bátran belenyúl a készülő ételbe, s aztán olyan gyönyörrel nyalja le az ujjáról a krémet, hogy ki kell tenni a korhatárt jelző 12-es karikát. Receptjeit könyvekben is közzétette, s ma ő a világ egyik legismertebb médiaszakácsa, vagyonát 110 millió fontra becsülik. A gyerekeire nem akar hagyni semmit, mondván: tanuljanak meg bánni a pénzzel. (Kalendárium Press)

Kövessen bennünket a Facebookon is!

 

Sőt, akkor is kövessen bennünket, ha általában is érdeklik a napi évfordulók, születésnapok, érdekességek akkor is, ha nem feltétlenül kapcsolódnak hozzájuk könyvek. Mert a sajtószolgálatként is működő Kalendárium Press is fent van a Facebookon.

 • Nigella Lawson
  Nigella expressz - Finomat gyorsan
  Kiadó: Szukits
  Kiadás éve: 2012
  Oldalszám: 210
  ISBN: 9789634971764

 • Cikkszám
  783276
Webáruház készítés