Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás
Házhozszállítás Foxposttal házhoz vagy automatába.
Termék részletek


10 – A Puskás

-30%
ÚJ
10 – A Puskás
 • 10 – A Puskás
 • 10 – A Puskás
 • 10 – A Puskás
5 990 Ft
Akció: 4 190 Ft
Kezdete: 2022.03.26   A készlet erejéig!

A Puskás… és az egész világ azonnal tudja, kiről van szó. Kiről és miről. Arról, hogy volt egyszer egy zseniális labdarúgó, aki emberek százmillióit kápráztatta el. Tehetsége és zseniális játéka vigasztalást jelentett számunkra a szovjet megszállás, a terror, a kommunista elnyomás időszakában. Fénye akkor kezdett el ragyogni, amikor nekünk éppen befellegzett. Öcsinek végül el kellett menekülnie, nekünk pedig megtiltották, hogy beszéljünk róla. Igen, volt idő, amikor a politika még azt is meg akarta szabni, kit szeressünk, és kit ne, kire nézzünk fel, és kire ne. Mi azonban továbbra is szerettük Öcsit, ahogy ő is visszavágyott hozzánk a távolból. Mert Puskás Ferenc, akit minden kontinensen ismernek, akiről bolygót neveztek el, a világ tetején is az maradt, aki volt: egy huncut mosolyú kispesti srác. Az Öcsi. Ezzel a képregénnyel Puskás Öcsi előtt tisztelgünk. Mert Puskás Ferencet Puskás Öcsi tette naggyá. Megismételhetetlen a pályája, sorsa páratlan sikertörténet.

Ez a képregény nemcsak a világ leghíresebb magyar labdarúgóját mutatja be, hanem azt a szenvedélyes szeretetet is, amely Puskás Öcsivel összefűz minket.

 • Futaki Attila – Tallai Gábor
  10 – A Puskás
  képregény
  Illusztrálta: Futaki Attila
  Kiadó: KKETTK Közalapítvány
  Kiadás éve: 2021
  Oldalszám: 172
  Kötés: Keménytáblás
  ISBN: 9786156200204

 • Cikkszám
  295561
  Státusz
  ÚJ    
 • 2022. április 1-jén 95 éve született PUSKÁS FERENC labdarúgó

  Elcsépelt igazság, hogy ő a legismertebb magyar ember a világon, nincs a földgolyónak olyan zuga, ahol ne ismernék a nevét, aki járt már külföldön, személyesen is igazolhatja, hogy a Puskás nevet kiejtve tényleg udvariasabb kiszolgálásra, zökkenőmentesebb ügyintézésre számíthatunk. Oldalakon át lehetne sorolni tiszteletének bizonyítékait, még a világ másik végén, Melbourne-ben is utcát neveztek el róla.

  Halálakor ugyan összegezték pályafutásának eredményeit, de nem is kellett volna igazán, hiszen minden magyar ember tudja, éljen bárhol a világban, hogy ő volt a legendás aranycsapat vezéregyénisége, annak a világverő gárdának a legjobbja, amely 1952-ben Helsinkiben olimpiát nyert, és "az évszázad mérkőzésén" a Wembley-ben győzte le az angolokat. Aztán Spanyolországban is sztár lett, a Real Madrid csapatával háromszor volt BEK-győztes, úgyhogy nem csak nálunk volt beceneve, az Öcsi, de a spanyolok is kimutatták szeretetüket e révén is: ott Panchónak hívta mindenki.

  De a görögök is félistenként tisztelik az emlékét, mert valamikor edzőként a Panathinaikoszt BEK-döntőbe vezette. Ez 1971-ben történt, a mai drukkerek nem is éltek akkor, az athéni stadionban mégis a következő feliratú transzparenst feszítették ki halála előtt nem sokkal: "Puskás Ferenc - Mindig gondolunk rád". Mi is! (Kalendárium Press)

Webáruház készítés