Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Tanúsítvány
SSL Certificate

Kreativ könyvkereskedelem

BEMUTATKOZÁS

 

Cégünk,  az 1995-ben alapított Kalendárium Press könyvkereskedelemmel, ezen belül ún. kreatív, intelligens nagykereskedelemmel foglalkozik.

 

A kreatív, intelligens kereskedés lényege, hogy cégünk nem egyszerűen leszállítja a megrendelőnek az általa kért könyveket, hanem felméri az igényeket, sőt, kitalálja, hogy partnereinknek mire van szükségük.

 

Vegyünk példaként egy kisállatkereskedést, amely áruválasztékának bővítése, vevőinek teljesebb körű kiszolgálása céljából elhatározza, hogy szakkönyvekkel bővíti boltja kínálatát. A bolt ezzel az igényével megkeres bennünket, mi pedig összeállítunk neki egy olyan könyvcsomagot, amely boltja profiljába vág. Lesznek benne a hobbiállatok, díszhalak, madarak tartásával, gondozásával, az állatok betegségeivel, akváriumok és terráriumok berendezésével foglalkozó könyvek, olcsóbb és drágább árfekvésűek egyaránt. Lesznek a csomagban ajándékba adható szebb albumok kutyákról, macskákról, díszmadarakról, az akvarisztikáról, és egyéb olyan könyvek, amelyek kisállatokkal foglalkoznak. Az általunk összeállított csomagot kiszállítjuk a boltba, ahol a megrendelő természetesen kiválogathatja a neki megfelelő könyveket, és meghatározhatja az egyes könyvek példányszámát. Az így véglegesített rendelést aztán pár napon belül kiszállítjuk. A könyvek árából természetesen a könyvkereskedelemben szokásos engedményt adunk.

 

A Kalendárium Press tevékenységi köre sokrétű.

 

Foglalkozunk vállalatvezetők, topmenedzserek munkahelyi és otthoni könyvtárának berendezésével és gondozásával.

 

Hasonlóan kreatívan rendezzük be könyvekkel szállodák, panziók, wellness központok pihenőszobáját, illetve ezen intézmények gyermeksarkait mesekönyvekkel. A szállodák és panziók recepcióját, valamint az utazási irodákat  ellátjuk útikönyvekkel, város- és turistatérképekkel. Magyar és idegen nyelvű kiadványokkal egyaránt.

 

Egyik legfőbb tevékenységi körünk szakboltok ellátása szakkönyvekkel. A boltok áruválasztékának bővítése, a vevők teljesebb körű kiszolgálása céljából sok kiskereskedő veszi igénybe szolgáltatásunkat, melynek során üzletük profiljába vágó szakkönyvekkel látjuk el őket. Partnereink között vannak barkácsboltok, szépségszalonok, kreatív- és hobbiboltok, játékboltok és ajándéküzletek, kisállatkereskedések, horgászboltok és vadászboltok, mezőgazdasági és számítástechnikai szaküzletek, utazási irodák, nyelviskolák, és más egyéb, itt nem felsorolt szaküzletek.

 

Külön speciális ajánlatunk van a papír-írószer boltoknak, kreatív hobbi boltoknak, bababoltoknak, akiknél bizományosi megállapodás keretében helyezünk ki a boltok profiljába illeszkedő kifestőket, foglalkoztatókat, matricás füzeteket, leporellókat, lapozókat.

 

Mivel a Kalendárium Press kiterjedt szlovákiai üzleti kapcsolatokkal rendelkezik, cégünk foglalkozik szlovák és cseh nyelvű, szlovákiai és csehországi kiadású könyvek magyarországi forgalmazásával. Szlovákiai jelenlétünk miatt valamennyi ajánlatunk az Érsekújvár és Rozsnyó közötti vonalon, Szlovákia déli régióiban is érvényes - a révkomáromi, az érsekújvári, a lévai, a nagykürtösi, a losonci, a rimaszombati, a nagyrőcei és a rozsnyói járás területén.

 

A Kalendárium Press mögött nem áll kiadó, vagyis mi nem egyetlen könyvkiadó termékeit forgalmazzuk, hanem szinte valamennyi kiadó valamennyi könyvét, így kínálatunk a hazai könyvpiac egészét átfogja.

Webáruház készítés