Új jelszó kérése
Kreativ könyvkereskedés

Ha egy kiskereskedő szeretne szaküzletében könyvet árulni

csak szól nekünk

és mi kitaláljuk azt is, hogy

mit szeretne.

Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Házhozszállítás

Termék részletek


Alice Csodaországban - Alice Tükörországban - 185 éve született LEWIS CARROLL

-25%
ÚJ
Alice Csodaországban - Alice Tükörországban - 185 éve született LEWIS CARROLL
 • Alice Csodaországban - Alice Tükörországban - 185 éve született LEWIS CARROLL
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft2243
Kezdete: 2017.01.26   A készlet erejéig!

Lewis Carroll, a tizenkilencedik században élt oxfordi matematika-professzor nevét az Alice-regények őrizték meg. Carroll angolszász humorral megírt alkotásai a korabeli Anglia torzképét adják. Képtelen helyzetek, csodálatos cselekmények füzére a történet, melynek ifjú főszereplője Alice, az eleven eszű, bűbájos kisiskolás lányka álomként éli át a kalandokat. Álmában mókás szerzetekkel találkozik, akik képtelen viselkedésükkel, falrengetően értelmetlen ötleteikkel kacagásra ingerelnek. Carroll nem kímél senkit és semmit; a hóbortos királynő és a tutyimutyi király maga Viktória és a férje, s nem hiányzik a történetből jó néhány angol szokás kíméletlen kifigurázása sem.


A regények alapján készült nagyszabású, világsztárokat felsorakoztató mozifilm magyarországi bemutatója alkalmából a Ciceró egy kötetben adja közre a két, egymástól függetlenül is kerek egész történetet.

2017. január 27-én 185 éve született LEWIS CARROLL angol író és költő. Charles Dodgson volt a valódi neve, és rendkívül sokoldalú emberként szerzett elismerést. Jelentős matematikai munkákat írt, de korának egyik legkiválóbb fényképésze is ő volt, különösen gyermekfotói és portréi értékesek. Nevét azonban gyermekregénye, a világszerte népszerű, több mint negyven nyelvre lefordított Alice Csodaországban tette halhatatlanná. (Kalendárium Press)

 

 

 • Lewis Carroll
  Alice Csodaországban - Alice Tükörországban
  Kiadó: Ciceró
  Kiadás éve: 2010
  Oldalszám: 268
  ISBN: 9789635397044

 • Cikkszám
  626932
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés